DUBAI, LONDON, BEOGRAD… PARIZ

tretmani-za-muskarce-lice

Tretmani za muškarce

Na ovoj  strani „Za muškarce“ sumiraćemo sve najviše izvođene tretmane za muške probleme u oblasti anti-ageing-a i lepog izgleda.

Muškarce ne zaobilazi kultura “ejdžizma”. Otud interesovanje za diskretne promene na licu.

Već znamo šta vam najviše smeta i pazimo da vam predložimo najbezbolniji anti-ageing i najefikasniju lipolizu. Sada su to pored već potvrđenih metoda nove, savremene aparativne metode.

Počećemo od problema mladih muškaraca, završićemo sa muškarcem u godinama kojem to status zahteva i dozvoljava, koji želi da izgleda lepo, muževno, održavano, ali ne i ispeglano i bucmasto od filera.

1. AKNE KOD MUŠKARACA

Prvi muški problem koji smeta estetici i samopouzdanju su akne. Pojavljuju se u pubertetu, traju nekoliko godina dok se ne sredi hormonalni status. Koža lica, a često i koža leđa je podložna aknama raznih stepena ozbiljnosti. Ukoliko su to najlakše, tinejdžerske akne, serija pilinga, propisana terapija i kućna nega su ključne. Sve komplikovanije akne mogu zahtevati terapiju koja se pije u obliku najmanje šestomesečne kure i radi se po nalogu i kontroli dermatologa, našeg konsultanta. Pogledaćemo stanje vaše jetre i ako je sve u redu, dermatolog će prepisati preparat vitamina A.

tremani-oko-ociju

LASER ZA AKNE

Najbolje što možemo da uradimo je da specijalnim robotom Fotona lasera prodremo do dubokog dermisa i laserskom energijom spržimo uzročnika, a istovremeno popravimo stanje kožnih struktura u smislu regulacije masnoća (seboregulacija).

Posle perioda akni muškarci se suočavaju sa ožiljcima ukoliko se radilo o cističnim aknama. Izabraćemo tretman na Fotona laseru ili Morpheus 8 tretman koji mogu da iznivelišu i duboke ožiljke.

2. MUŠKI PROBLEM PRETERANE DLAKAVOSTI

Naš Diolaze laser koji smo pažljivo birali, ima zlatni standard diodni laser, ali i 755 talasnu dužinu za rešenje svetlijih dlaka će s uspehom s što manje bola rešiti problem kroz nekoliko sesija.

Verujemo da vam smetaju dlake:

  • Na leđima
  • Na ramenima
  • Na vratu
  • Na jadogicama, zulufima
  • Na prstima

U Skinfluenceru radimo sa svim talasnim dužinama lasera koji mogu da reše sve boje dlaka na svim podtipovima boja kože na naš 3B način. Bezbedno, bezbolno, brzo.

3. MUŠKE VEĆE GRUDI I LIPOLIZA MUŠKIH GRUDI

Muškarcima smetaju masne naslage oko struka i u predelu grudi. Veće grudi kod muškaraca mogu nastati u pubertetu kad svi hormoni rastu, posle se povlače.

U kasnijim godinama, povećana težina i nešto smanjeni testosteron mogu dati naslage u grudima. Još i višak masnog tkiva sintetiše estrogen koji povećava grudi. Mnogi muškarci nemaju laboratorijske znake sniženih ili povećanih hormona, a naslage na mišiću grudi su prosto konstitucionalno veće. Upravo su to kandidati za smanjenje masnih naslaga na grudima. Lipoliza se radi dalje od žlezde. Posle lipolize se rade tretmani za drenažu i dodatno smanjenje i zatezanje.

4. MUŠKI TRBUŠNJACI I SALO NA NJIMA

Mnogi muškarci koji vežbaju imaju malo upornih masnih naslaga na struku i dolaze na lipolizu injekcijama. Posle injektiranja lipolitičkog koktela, kao i 2-3 nedelje čekanja rezultata, masno tkivo nestaje.

U Skinfluenceru imamo EM Skulpturu Matrix, koja je idealna metoda da se dobiju trbušnjaci bez muke vežbanja. Za muškarce postoji poseban program koji baš to radi. Vrlo je korisno posle dugih pauza u vežbanju s obzirom da pažljivim odabirom protokola ne dolazi do bolova u mišićima, a rezultat je kao da ste dugo vežbali. Za samo 4 tretmana u toku 2 nedelje već dolazi do gubitka centimetara i definicije, a kod većih potreba, treba i više tretmana. Tretman trbušnjaka traje 30 minuta. Možete istog dana uraditi još i vežbanje na butinama ili rukama, još dodatnih 30 minuita.

tretmani-za-muskarce-acne

5. ZA MUŠKO LICE – MORPHEUS 8

Morpheus 8 radiotalasni mikronidling kroz 24 iglice koji prodiru u individualnu dubinu kože do 4 mm, pobuđuju tim mikroiglicama mikropovrede i isto tako regenerativne procese u koži. Rezultat je izjednačen izgled kože, peglanje malih bora, ublažavanje dubljih bora. S pravim vremenom dolaska, možemo uraditi i druge procedure koje će održavati mladost. Radiage Pelleve može da se koristi već od 25. godine. Zateže kolagen i lice se godinama ne menja.

6. ZA MUŠKO LICE – LASERSKI ANTI AGE TRETMAN zateže kožu, minimizira bore, rešava ožiljke.

7. HIJALURONSKI FILERI ZA MUŠKARCE

Kad imamo Fotona Dinamys Pro laser i Morpheus 8, deluje da je to dovoljno za anti ageing. Ti sjajni aparati i jesu tu da “uštede “ količinu hijalurnoskog filera. Ipak, hijaluronski filer je neophodan da konturira mršavo lice muškarca na keto ishrani, da izgleda jedrije i hidriranije u licu, pa samim tim i mlađe. To je uglavnom nova upotreba filera za muškarce. Formirati muške jagodice, formirati vilcu da bude muževnija, bradu. Bore se ublažavaju, nije svrha da potpuno nestanu, sem ako i to neko želi.

Hijaluronski fileri moraju biti većeg molekula za debelu mušku kožu, a u rezultatu se obično ne traži potpuna ispeglanost kao kod žena.

Hidrolifting, popravljanje hijalurona kože ili popravljanje kontura lica su sastavni deo primene hijalurona na muškom licu.

3D mezoniti armiranje lica zahteva više i gušći raspored niti baš zato što je muška koža ima više kolagena.

8. NEUROTOKSIN ZA MUŠKARCE

Injekcioni neutralizator bora sprečava bore, daje mirnoću licu i sprečava znojenje pazuha. Mnogi muškarci, kad na vreme krenu sa primenom, nikad ne razviju bore na čelu ili kod očiju i izgledaju uvek sveže. Zato je glatko čelo, znak mirnoće postalo pravi statusni simbol. Idealno je da na neurotoksin dođete u paru. U modi su lepi parovi koji uvek izgledaju mlađe od svojih godina.

Zakažite tretman

Naš tim za brigu o klijentima savesno obavlja posao i brzo odgovara na zahteve tokom radnog vremena klinike. Ne želimo da odlažemo vaše probleme, tako da će zahtevi koji su primljeni van radnog vremena klinike biti rešeni što je pre moguće!