DUBAI, LONDON, BEOGRAD… PARIZ

zatezanje-podbratka-i-obraza-vrat

Topljenje i zatezanje podbratka i obraza

Imate podbradak, ne volite vaše punije obraze?

Malo ste puniji ili potpuno vitki, a podbradak je baš vidljiv, obrazi bi mogli biti manje zaobljeni. Postoje načini da uklonimo podbradak, a treba vam samo 1 do 3 posete Skinfluenceru.

Iskustvo u smanjenju podbratka i obraza, započeli smo pre 15 godina, a posedovanje sjajnih aparata donelo je puno uspeha kroz najmanje 3 usavršena načina da kod žena i muškaraca zategnemo podbradak. Kad se otvorio Skinfluencer, novi moćni aparati su idealno proširenje onoga što jedan doktor može da ponudi kao rešenje.

1. Radiage Pelleve kao takozvani radiotalasni lifting može zategnuti kožu celog lica ispravljati prve bore ili smanjiti već postojeće i to je najčešća estetska procedura, jer ne pokazuje nikakve znake da je rađena sem boljeg, podignutijeg lica i odmornog izgleda. Obrazi se smanjuju.

Za obraze koristimo uglavnom Radiage Pelleve lipolizu. Koristimo široku kupolastu elektrodu i potenciramo toplotno dejstvo koje treba da istopi masne ćelije. Istovremeno, završavamo proceduru sa zatezanjem. Tako obrazi i podbradak uz Radiage Pelleve lako nestaju, a nema efekta prazne vreće.

2. Injekciona lipoliza podbratka

Podbradak, kad je veći, radi se upotrebom tehnike injekciona lipoliza. Može da se radi i tzv. intralipoterapija Aqualix. Razlika je u sadržaju koktela, oba su lipolitična. Odavno smo zadovoljni lipolizom koju izvodimo po protokolu Networka. Veliki broj uspešnih procedura i razrađena tehnika su garancija dobrog rezultata.

Procedura smanjenja podbratka se odvija iz 2-3 puta, to sve zavisi koliki je podbradak. Treba najmanje mesec dana da se završi proces, čekanje rezultata, eventualno se ponavlja procedura. Poseban način je rešenje obraza injekcijama.

3.Morpheus 8 za oblikovanje i podbratka i obraza

Idealni način smanjenja obraza i podbratka je u Skinfluenceru, putem Morpheus8 lipolize i zatezanja

Pored velikog iskustva u prethodnim metodama koje su dosada dale odlične rezultate, dobili smo sjajno pojačanje u Morpheus 8 uređaju koji je idealan i za smanjenje i zatezanje punijih obraza koji vam smetaju. Masne naslage podbratka se smanjuju, a koža zateže, kompletan rezultat. Isto je i sa obrazima. Morpheus 8 je uopšte idealan za podmlađivanje celog lica, a posebnim načinom upotrebe se podešava da tretira podbradak i obraze u celiju smanjenja.

zatezanje-podbratka-i-obraza

Ko može raditi uklanjanje podbratka i smanjenje obraza?

  • Svaka zdrava ženska i muška osoba
  • Nikad žena u trudnoći ili kad i doji
  • Preporuka je da  ne dolazite na injekcionui lipolizu posle događaja na kom ste pili
  • Posle fizičkog vežbanja
  • Da dan pre toga ne pijete zeleni čaj i biljne  suplemente ili lekove koji utiču nazgrušavanje krvi
zatezanje-podbratka-pre-posle

Zakažite tretman

Naš tim za brigu o klijentima savesno obavlja posao i brzo odgovara na zahteve tokom radnog vremena klinike. Ne želimo da odlažemo vaše probleme, tako da će zahtevi koji su primljeni van radnog vremena klinike biti rešeni što je pre moguće!