DUBAI, LONDON, BEOGRAD… PARIZ

stomak-posle-trudnoce

stomak posle porođaja

Da li postoji rešenje za stomak posle trudnoće, a da nije hirurški “tummy tuck”?

Da. Tehnike rešenja stomaka posle trudnoće su se tokom godina promenile i usavršile. Do rešenja se dolazi na lakši način. Sedeći i čitajući dok aparati ili operater rade na vašem stomaku.

Postoji nekoliko načina a počećemo po redu kako preporučujemo.

1. EMS HIFEM tretman – elektromagnetna stimulacija – za sve koji ne vole vežbanje radi mršavljenja

Veliki pomak u rešenju stomaka posle trudnoće je EMS – tretman Elektromagnetna stimulacija se specijalno podešava za stomak na trbušne mišiće koji posle trudnoće mogu biti razdvojeni u predelu oko pupka i daju i vitkom stomaku kupast, izbočen izlged. Elektkromagnetni talasi stimulišu mišiće, rešavaju kolagen i smanjuju dijastazu. Radi se 4-6 tretmana, jedan nedeljno.

To je lep tretman tokom kojeg se odmarate, a za stomak traje 30 minuta. Za slučaj da niste zadovoljni ni izgledom svojih butina ili nogu, možete još pola sata ostati da uradite i drugi tretman.

stomak posle trudnoce tretman

2. Bipolarna radiotalasna energija, ostaje i dalje glavni i prvi borac za lepši stomak. Bezbolno, lako, za oko 3 nedelje daje rezultat rada na najsavremenijem bipolarnom radiotalasnom vakumu sa specijalnim senzorom za adekvatnu temperaturu.

Ovog puta je to svojevrsno “pečatiranje” aplikatorom koji je istovremeno vakumski i radiotalasni robot s specijalnim senzorom koji povećava temperaturu na mestu aplikacije. Temperatura će biti podešena na 41 stepen, toplotu menjanja kolagena, zagrevanja i topljenja masnog tkiva.

Rezultat ove bezbolne metode se vidi posle 6 aplikacija koje mogu biti u razmaku 2 u jednoj nedelji.

3. Injekciona lipoliza

Višak sala na stomaku posle trudnoće se može tretirati injekcionom lipolizom. Aktivne supstance lipolitičkog koktela će istopiti višak masti. U zavisnosti od veličine, potrebno je jedna do 3 lipolize u razmaku od 4 nedelje. Rezultat se vidi već posle 3 nedelje.

4. Mezoterapija

Dobro dokazana metoda svojim biostimulativnim kombinacijama može lepo rešiti neke probleme kao što je tonus kože, višak masti i posebno dobro-strije posle porođaja.

 5. Mezoniti

Višak kože na stomaku se tretira mezonitima. One “skupljaju” kožu. Metoda već daje dobar rezultat zatezanja što je i očekivano za radiofrekvencu i koristi se i kod zatezanja lica ili kože ruku, nadlaktica.  

6. Morpheus 8 Body

Posle svih intervencija ili neposredno posle Body fx ili EMS možemo umesto mezoterpije i lipolize izabrati aparativni metod sa iglama-mikronidling radiotalasima i uspeh i zategnutost kože su zagarantovani. Morpheus body prodire u sve slojeve tkiva i topi masno tkivo uz promenu kolagena.

stomak-posle-trudnoce

Zakažite tretman

Naš tim za brigu o klijentima savesno obavlja posao i brzo odgovara na zahteve tokom radnog vremena klinike. Ne želimo da odlažemo vaše probleme, tako da će zahtevi koji su primljeni van radnog vremena klinike biti rešeni što je pre moguće!