DUBAI, LONDON, BEOGRAD… PARIZ

resenje-protiv-znojenja

Tretmani protiv prekomernog znojenja

Imamo 2 laka načina odbrane od preteranog znojenja kroz tretmane. To su Neurotoksin i Morpheus 8.

Neurotoksin protiv znojenja je privremen, mada za najmanje 6 meseci odgađa ponovno povećano znojenje, a sa novim aplikacijama, može se interval produžiti do 9 meseci.

Kako se izvodi? U pitanju je laka intervencija kojoj može, a ne mora prethoditi test na pazuhu koji pokazuje gde je tačno povećano znojenje. Iz iskustva, test nije potreban, u pitanju su skrob i povidon jod, pojavljuje se jaka plava boja pazuha, ali ne treba se olako izlagati Jodu za koji znamo da postoji i mogućnost alergijskih reakcija.

Osim toga, dovoljno je osvetliti pazuh na koje treba aplicirati, pa odmah videti sjaj znoja. Ta regija se obeleži, anestezira kremom, za razliku od upotrebe neurotoksina na licu, ovde je sasvim moguće upotrebiti anesteziju i posle čekanja od 30-45 minuta počne primena malih injekcionih uboda koje treba da pokriju regiju gde su znojne žlezde, da se umire miofibrile koje preterano rade pod uticajem simpatikusa i pri svakom nadražaju luče znoj.

injekcioni neutralizator bora je najefikasniji kad je u pitanju pazuh, mada se može vrlo uspešno primeniti na glavi (kosi) i licu, protiv znojenja ovih, pa i drugih regija. (U pitanju je off label primena).

Rezultat je suvoća pazuha koja nastupa za par dana i predstavlja veliku sreću i zadovoljstvo.

resenje-protiv-znojenja-tretman

Morpheus 8  tretman protiv znojenja  je novijeg datuma i smatra se trajnim.

Kako se objašnjava i kako se radi Morpheus tretman protiv znojenja

Tokom Morpheus 8 tretmana apliciramo lokalnu anesteziju da bi regija urtnula. Tada u predeo pazuha plasiramo aplikator Morpheusa sa 24 iglice. Kombinacija mikronidlinga i lokalizovane toplote će sprečiti osetljivost znojnih žlezda na toplotu. Tako neće reagovati produkcijom znoja. Procedura se uradi samo jedan put, a kod težih slučajeva može zahtevati još jednu Morpheus proceduru.

Rezultat se očekuje za tri nedelje posle tretmana. Prvo počinjete da primećujete smanjenje preteranog znojenja i posle oko 3 meseca ćete osetiti pun efekat.

 Ovi rezultati su stalni i menjaju život.

Zakažite tretman

Naš tim za brigu o klijentima savesno obavlja posao i brzo odgovara na zahteve tokom radnog vremena klinike. Ne želimo da odlažemo vaše probleme, tako da će zahtevi koji su primljeni van radnog vremena klinike biti rešeni što je pre moguće!