DUBAI, LONDON, BEOGRAD… PARIZ

sofija-new

Korekcija podočnjaka – tretmani oko očiju

Oči nekad vrlo rano postanu razlog za brigu. Imate 20 godina, a umorne oči?

Prvi problemi koji se dešavaju već kod vrlo mladih ljudi su umor očiju i tamna obojenost kapaka.

  • Besane noći učenja, čitanja
  • dugotrajni rad na kompjuteru,
  • gledanje u telefon

Sve su to razlozi za tamne kolutove i umor očiju već u dvadesetim.

Razlog je loša cirkulacija nastala usled duge statičke kontrakcije mišića očiju.

Lek je mezoterapija kapaka. Supstance koje su u sastavu koktela deluju na brži krvotok i lakšu drenažu hemoglobina koji je dao tu tamnu obojenost kapka.

Intervencija je brza, traje 15 minuta, ali anestezijski krem treba staviti najmanje pola sata ranije. Već posle prve mezoterpije se vidi efekat, a dve do četiri će za neko vreme rešiti problem.

Dugo zapušteni problemi dovode do trajnije obojenosti i kože, što će zahtevati više tretmana i posebne aktivne supstance. Vrlo je važno ne žuriti s hijaluronskim filerom jer je u pitanju cirkulacija koju hijaluron ne popravlja.

tremani-oko-ociju

Ukoliko imate tik da veoma stiskate oči prilikom napora ili se smejete “očima “, što je inače lep znak da ste super osoba, sitne borice – svračje nožice, pojaviće se vrlo rano. Neurotoksin je najbolje rešenje da držite stvari pod kontrolom.

Ako imate 40 godina, a umorne oči

Pored već postojećih uzroka, dugotrajno ponavljanje istog ponašanja (što se ne da izbeći) dovodo do upalih očiju. Kad se reši problem cirkulacije, treba razmisliti o hijalurnoskom fileru koji popunjava suzni trag, koji je postao vidljiv usled selidbe masnog jastučića na dole, usled gravitacije.

Problem može početi oko 40. Ali je vrlo vidljiv u pedesetim i kasnijim godinama. Bilo kad da smeta, može se raditi:

  • Morpheus 8 tretman
  • Smooth Eye Laser tretman
  • Mezoterpija
  • Filer, Skin booster
  • Radiage Pelleve tretman

Radiage – Pelleve sa svojim Glide Safe elektrodama ima opciju da dođe blizu oka, a da ostane bezbedan po oko. Tako se uspešno rešavaju prve bore oko oka, ispod oka, svračje nožice, bore iznad oka, ispod obrva, tamo gde se ne daje neurotoksin, a bore postoje. Zateže se kapak i smanjuje višak kože što je rezultat zatezanja kolagena. Čak i kad se uradi hirurška operacija kapka – blefaroplastika, Radiage je tu da održava rezultat.

Ovaj tekst je posvećeno onima koji ne žele hiruršku intervenciju blefaroplastiku. Svi tretmani su dobri, ali hirurška intervencija je uvek najefikasnija. Mnogi od nas ne žele toliku žrtvu i žele umerene promene koje će smanjiti na licu 10 godina. Sad imamo priliku da radimo i druge tretmane posle hirurške intervencije. To će vaš pogled dugo vremena činiti otvorenim, a oči velike i mlade. Na kraju, najvažnija je energija mladosti.

Zakažite tretman

Naš tim za brigu o klijentima savesno obavlja posao i brzo odgovara na zahteve tokom radnog vremena klinike. Ne želimo da odlažemo vaše probleme, tako da će zahtevi koji su primljeni van radnog vremena klinike biti rešeni što je pre moguće!