o-nama-skinfluencer-beograd

O nama

Skinfluencer Beograd, deo lanca koji povezuje Dubai, London, Beograd… Pariz  

Mesto ozbiljnog rada na podmlađivanju i rešavanju problema koji smetaju vašoj lepoti i samouverenosti. Naša glavna prednost je posedovanje najboljih, najsavremenijih aparata kombinovano s ekpertizom doktora, magistra Medicine sa iskustvom od skoro dve decenije u estetskoj anti-ageing medicini. Najnoviji aparati, genijalno osmišljeni laseri, su u poslednjim decenijama dorađivani i tehnološki usavršavani do krajnjih granica efikasnosti da daju savršene rezultate brzo i sa što manje bola. Mi smo ih, slušajući najbolje eksperte sveta iz ove oblasti, izabrali i koristimo ih.

Doktor(ka) dugog iskustva u anti-ageingu i aparati najnovijih tehnologija čine savršen spoj, da znate da ste u pravim rukama. Uz ljubazni doček naše konsierže, odgovorne da se od prvog koraka osećate dobro, u našem luksuznom prostoru ispunjenom umetnošću i muzikom, osetićete da ste na pravom mestu.

Ideja o Skinfluenceru je nastala u Dubai-u, a prvi Skinfluencer po svim pravilima je zaživeo i uspešno se razvija u londonskom Čelziju.

Svaki Skinfluencer ima i svoju posebnost, jer je kreiran s ciljem da ispravi probleme i ispuni estetske želje, najvažnije za žene i muškarce date sredine, ali uvek ostaje internacionalan, jer ima sve da zadovolji potrebe svakog posetioca iz inostranstva. Engleski jezik je, pored srpskog, “ redovni” jezik kad zatreba. Svi ga govore. Doktorka govori još francuski i ruski. 

Ispunjavamo najvažniji i vrlo poznati Skinfluencer standard, zahtev upotrebe najmanje 3 svetski dokazano najbolja i najnaprednija lasera i aparata o čijim kvalitetima se priča u stručnoj javnosti, a ulaze u svakodnevni svet najzahtevnijih korisnika.  

Koža se transformiše, vraća u bolje stanje. U pitanju je uspešno izazvana bioregeneracija.

o-nama-skinfluencer-bg
skinfluencer-logo

Naši protokoli na jedinstven način kombinuju i slažu energije lasera i napredne nehirurške estetske tehnike koje deluju sinergijski (pojačavaju jedna drugu) i postižu izvanredne rezultate. Dobar mezoterapijski izbor ili fileri ili neurotoksin, produžava vam mladost ako na vreme krenete i čini da uvek izgledate bar 10 godina mlađe.

Uz jaku naučnu potporu, zasnovan na najmodernijoj tehnologiji, podržan od strane u svetu dokazanih estetskih doktora i terapeuta, Skinfluencer nudi tretmane po proverenim protokolima za muškarce, žene i treći rod svih doba, od tinejdžerskog, poznatog po aknama, do važnog  pravovremenog anti-ageinga kroz tridesete, četrdesete, pedesete…pa nadalje, kad god poželite. Sve se to dešava u luksuznoj butik postavci ordinacije i salona u vili na Dedinju i pruža jedinstveno putovanje u novo iskustvo anti-ageing tretmana.

– Anti-ageing uz proverene aparate i medicinske metode –

SKINFLUENCER TIM

Mr-Sci.Med.Dr Branka Krkljuš, M.S Nutriciae, certifikovani anti-ageing doktor

Dr  Branka Krkljuš je iskusni anti-ageing doktor, jedna od prvih doktora u zemlji, pionira koji su u svojim centrima po visokim standardima medicine i estetike uvodili estetske nehirurške metode.

Rođena Beogradjanka, skoro deceniju bila stanovnik Londona, poliglota, kosmopolita, veliki ljubitelj simetrije, lepote i umetnosti.

Medicinski fakultet i prve magistarske studije završila u Beogradu, drugi put magistrirala Nutriciju na King s College Univerziteta London. Radila prvo u Medicini (ORL KlinikaVMA), potom u farmaceutskim kompanijama, dok 2005. godine otvara svoj estetski centar Medrezon, po svom konceptu anti-ageinga i ulepšavanja na naučnoj osnovi, poštujući sve principe medicinskog rezonovanja za lepotu i anti-ageing.

Uvek je vodi lični moto  “Lepota je neprolazna” i profesionalni moto je da svako ulepšavanje i anti-ageing procedura mora biti urađena sa merom, po medicinskim principima.

dr-branka-krkljus
gordana-skinfluencer

Konsierž za kontakte sa klijentima, asistent direktora, Gordana ima obrazovanje i veliko iskustvo u različitim poslovima ekonomske struke, trgovine, uvozno izvoznih poslova vezanih za visoke tehnologije. Njeno znanje u različitim oblastima poslovanja omogućava joj da pouzdano i profesionalno, a neprimetno vodi poslove koji čine administrativni i praktični deo kompanije. U konstantom je radu na akviziciji i uvođenju novina iz estetske medicine i dermokozmetologije.

Njen prijatni  glas je prvo što ćete čuti kad zakazujete termin, na srpskom ili engleskom jeziku. Zadužena da vas ljubazno dočeka u Skinfluenceru i nađe vam se na usluzi.

Ponosna majka talentovane studentkinje umetnosti, uživa u otkrivanju novih tehnika anti-ageinga i kozmetičkim novinama, a u slobodno vreme, pored slikanja i čitanja, bavi se sportskim plesom.

Zakažite tretman

Naš tim za brigu o klijentima savesno obavlja posao i brzo odgovara na zahteve tokom radnog vremena klinike. Ne želimo da odlažemo vaše probleme, tako da će zahtevi koji su primljeni van radnog vremena klinike biti rešeni što je pre moguće!