DUBAI, LONDON, BEOGRAD… PARIZ

laserska- lipoliza-tretmani

Lipoliza

Lipoliza i kontrola celulita su ostvarive na najmanje 3 savremena delotvorna načina u Skinfluenceru

1. Morpheus Body je jedan minimalno invazivan tretman

Morpheus & Body je jedina od strane FDA odobrena tehnologija koja obezbeđuje 8mm- duboko potkožno remodelovanje tela. Ova razlažuća energija cilja pojedinačno sva tri nivoa kože u značajno kratkom vremenu, uz minimalne povrede kože. Rezultat je ujednačenost kože i obezbeđuje potpuno po meri određene procedure na telu. Svi delovi kože su zahvaćeni kad se primeni određeni režim rada Morpheusa.

Koaguliše mast i oblikuje tkivo uz dramatične rezultate koji su prethodno mogli biti postignuti samo kroz veće hirurške procedure.

Koristi energiju radiofrekvence da remodeluje celulit i smanji neželjeni kvrgavi izgled kože na velikim površinama kao što je stomak, butine, zadnjica i bokovi. Morpheus 8 procedura na telu je nehirurška alternativa liposukciji. Štaviše, rešava površinu kože i posle liposukcije.

2. Laserska lipoliza – S laserskom lipolizom se postiže optmalno oblikovanje tela uz minimalno vreme oporavka. U pitanju je moćni Fotonin laser sa specijalno prilagodjenim “ranerima” nastavcima koji sprovode lasersku energiju talasne dužine 1064. Nijedna druga energija lasera se ne da uporediti sa ovom jer ona predstavlja najveći direkton zagrevani volumen subkutanog masnog tkiva, a ima najmanji termalni efekat na okolna tkiva.

Velike performanse i prilagodljivost Nd:Yag 1064nm daje mu sve šanse da bude lipoliza izbora. Izabraćemo ga kad jedan od naših tretmana da se izborite sa većim viškom sala.

Na našem najsavremenijem SP Dynamis Fotona laseru možemo kad ga stavimo u takav modus delovanja da polako, bezbedno i bez bola i oštećenja tkiva ciljano topimo dublje masne naslage. To je moć 3. generacije lasera. Jednostavno, nema potrebe za hirurškim tretmanom.

3. Injekciona lipoliza

Dugo prva na listi, najviše rađena, merimo na hiljade urađenih u toku poslednjih 15 godina. Nastala u Brazilu, neposredno posle “otkrića “ u vreme mezoterapije kad je mezoterpijska metoda aplikovanja lekova ušla u estetske procedure i mršavljenje. 

laserska-lipoliza-fotona

Lipolitički kokteli se injekcijama postavljaju u potkožno masno tkivo i deluju na biohemijsku strukturu masti u uvećanoj masnoj ćeliji, nekog viška obima na primer stomaka ili butina, nadlaktica… vrlo precizno i podbratka. Postoji otok i period čekanja za rezultat, ali od hiljada urađenih intervencija niko se nije žalio, uglavnom zadovoljstvo zbog izgubljenog obima čini da se zaboravi malo bola.

Može biti vaš i naš izbor koji će kroz jednu ili dve procedure dovesti do lepog rezultata. Radi se maksimalno 4 lipolize, ali u 15 godina izvođenja ove procedure nismo nikad stigli do četvrte lipolize. Iako ima 1-3% šanse da postoje non-responderi na ovu metodu, ako se pažljivo bira i proceni masno tkivo, to se neće desiti.

Zakažite tretman

Naš tim za brigu o klijentima savesno obavlja posao i brzo odgovara na zahteve tokom radnog vremena klinike. Ne želimo da odlažemo vaše probleme, tako da će zahtevi koji su primljeni van radnog vremena klinike biti rešeni što je pre moguće!