DUBAI, LONDON, BEOGRAD… PARIZ

epilacija-laserom-tretmani

Laserski tretmani

Laseri u Skinfluencer klinici koriste se za različite namene. Prvenstveno, tu su laserske epilacije koje na najbrži način uklanjaju sve dlake sa tela kod muškaraca i žena, sa rezultatima dugotrajnijim u odnosu na sve ostale postojeće metode.

Mi koristimo najsavremenije lasere, sa različitim talasnim dužinama kojima se uspešno tretiraju dlake od onih najsvetlijih, pa sve do najtamnijih, na najefikasniji i najbezbolniji način. Osim lasera za lasersku epilaciju tela, nudimo i usluge tretiranja problematične kože pomoću fotona lasera, koji će na neinvazivan način vratiti koži jedrinu, ili ukloniti bilo kakve nepravilnosti poput ožiljaka, fleka, pega i ispucalih kapilara.

tretman protiv celulita

Laserska epilacija

Epilacija dlaka laserom je trajno, konačno oslobođenje od problema dlakavosti kod žena i muškaraca. Mi u Skinfluenceru idemo korak dalje, da je naše rešenje efikasno, najmanje bolno, dugotrajno. Koliko je ljudi do sad ostalo razočarano nemogućnošću lasera da tretira dlačice svetlije od crnih?!

Laser za probleme kože

Želite kožu bez akni, pega, fleka od godišnjih sunčanja. Bez bora, dovoljno jedru, a još bez filera. Prijatan osećaj nenašminkanog lica koje je lepo kao našminkano. Laser daje rešenje bez hirurgije, daje volumen lica bez filera i mezoterapije. Terapija laserom je FDA priznata metoda. Daje čist, besprekoran izgled kože, bez pega, fleka, izraštaja…To se odnosi i na ruke, noge, telo.

laserski tretmani 4d

Zakažite tretman

Naš tim za brigu o klijentima savesno obavlja posao i brzo odgovara na zahteve tokom radnog vremena klinike. Ne želimo da odlažemo vaše probleme, tako da će zahtevi koji su primljeni van radnog vremena klinike biti rešeni što je pre moguće!