DUBAI, LONDON, BEOGRAD… PARIZ

laserski tretmani 4d

Laser za probleme kože

Želite kožu bez akni, pega, fleka od godišnjih sunčanja. Bez bora, dovoljno jedru, a još bez filera.

Prijatan osećaj nenašminkanog lica koje je lepo kao našminkano.

Laser daje rešenje bez hirurgije, daje volumen lica bez filera i mezoterapije. Terapija laserom je FDA priznata metoda. Daje čist, besprekoran izgled kože, bez pega, fleka, izraštaja…To se odnosi i na ruke, noge, telo.

Na telu, pored trajne epilacije dlaka, uklanja ispucale kapilare koji se svakog leta pojavljuju ili razgranate “paukove” kapilara (stručno ime je teleangiektazije).

Skinfluencer ne priznaje kompromise u izboru lasera i tretmana za vašu kožu. Koristi samo najbolje lasere za problem. Da bude:

 • Bezbedno
 • Bezbolno
 • Brzo

koliko maksimalno tehnologija i iskustvo doktora dozvoljavaju. Kad je u pitanju Fotona laser koji je i kod nas prvi izbor, više od 50 godina se testira i rezultati čuvaju u kliničkoj dokumentaciji.

Nove generacije lasera, usavršena Fotona revolucionarno menjaju pristup kožnim problemima.

 • Akne, akutne tinejdžerske i akne odraslih

Akutne akne nastaju usled zapalenja u dnu, folikulu dlake gde postoji lojna žlezda, koja je zapušena usled promena kože iz dečje u odraslu, gde se pod uticajem hormona znatno povećava lučenje masnoće u koži, a izostaje perutanje površnog sloja mrtvih ćelija.

laserska-lipoliza-tretman
laserska-lipoliza-vrat

Koža je osetljiva na DHT, hormon, koji ima svoje receptore u koži, a individualna genetska stvar je da li i koliko ih ima. I da li mogu da vas muče i u odraslom dobu.

Koriguje se ishrana, uvode lekovi. Laser smanjuje potrebu za lekovima i brže dolazi do smirivanja procesa.  Laser je od najveće pomoći zato što uništava uzročnika akni, jer je visoka tempertura pod kožom ubitačna za Propionbacteriae. Podstiče i regenerativne procese, kao i uklanjanje viška mrtvih ćelija kože koji treba da otpadnu. Posle izlečenja akni ostaje promena pigmenta u obliku fleka koje laser s uspehom otklanja. Ožiljci od akni se uklanjaju kroz seriju tretmana.

 • Melazma-poremećaj kožnog pigmenta

Stanje kože sa poremećajem pigmenta na čelu, obrazima i grebenu nosa, iznad usana, na bradi. Ima genetsku podlogu, uzrokovanu hormonskim promenama, često u trudnoći, pri uzimanju kontraceptivnih piliula, nestaje u menopauzi. Pogađa više žene, ali može biti i problem kod muškaraca. Sunce i jaka svetlost je pogoršavaju.

Primena moćnih laserskih dužina i kombinacija, ali uz dermokozmeceutsku negu i izbegavanje sunca ili fotozaštitu drže melazmu pod kontrolom.

 • Fleke, pege, od sunca, staračke

Oštećenja izazvana prekomernom izlaganju suncu se nagomilavaju kroz godine. Jednom izgorela koža pamti tu traumu. Zato je sa godinama, već posle 40 sve više išarana raznim pigmentacijama koje neko zove mladež. Pregled kože pravi razliku izmedju mladeža i svih ostalih bezazlenih fleka i pega, poremećaja pigmenta, keratoza. One se trenutno tretiraju posebnim izborom talasnih dužina i energije lasera.

 • Rozacea,

Hronično stanje upaljene kože, crvenilo i hiperaktivnost, bubuljice i pustule, upaljeni krvni sudovi i otok lica. Ponekad liče na akne, ekcem ili alergiju. Pogoršava je izlaganje suncu, toploti, ekstremnoj hladnoći. Rozacea se može držati pod kontrolom pravilnom ishranom, izbegavanje situacije koja može da je pokrene. Laser otklanja znake zapalenja, crvenilo…Potrebna je i stalna nega.

laser-za-kozu-lica

Acne-Rosacea-Scarring
 • Bore kao kapitalni znak starenja 4D Fotona laser će ukloniti linije i smanjiti dubinu bora. Neko neće imati potrebe za filerom, a sigurno je da će i količina filera za najdublje bore biti manja posle laserskih tretmana.Tretiraju se lice ,vrat i dekolte. 2 vrste lasera, 4 modaliteta sigurno daju rezultat posle kratkotrajnog crvenila.
 • Ćelavljenje, gubitak kose, Popravljanje cirkulacije, regeneracija ćelija može dovesti i do obnavljanja ishrane folikula i rešenja ćelavljenja kroz seriju tretmana.
 • Nokti-gljivična infekcija, starenje nokta- Visoka temperatura ispod nokatne ploče ubija anaerobnu gljivicu u dubini.

Češći nuzefekti tretmana laserom su:

 • otok,
 • svrab,
 • utrnulost i
 • crvenilo. Crvenilo je posebno prisutno kod laserskog pilinga.

Ko ne treba da ima laserske tretmane?

Tudnice, dojilje,

Osobe na terapiji od akni

Osobe sa epilepsijom

Osobe sa vitiligom

Zakažite tretman

Naš tim za brigu o klijentima savesno obavlja posao i brzo odgovara na zahteve tokom radnog vremena klinike. Ne želimo da odlažemo vaše probleme, tako da će zahtevi koji su primljeni van radnog vremena klinike biti rešeni što je pre moguće!