DUBAI, LONDON, BEOGRAD… PARIZ

kozmeticki-tretmani-naslovna

Kozmetički tretmani

Kozmetički tretmani, kozmetika za vas i 3 glavna razloga da ih uvedemo u Skinfluencer anti-ageing

Sve u anti ageingu ima svoj koren u kozmetičkom tretmanu. Skinfluencer, kao savremeni anti-ageing centar usavršava ultimativnu negu kože koja po pravilu počinje kozmetičkim tretmanom, razvija se kroz sofisticirane medicinske procedure podmlađivanja i obezbeđuje preparate za svakodnevnu negu.

Sve što uradimo u Skinfluenceru valja podržati vašom pravilnom kućnom negom. Evo razloga zašto ih smatramo potrebnim za naš rad.

1. Kozmetički tretman je tradicionalna nega. Radi se bukvalno od postanka civilizacije i prošao je kroz razne faze dostigavši upliv medicine i visoke tehnologije koja prevazilazi samo hedonizam i negu.

Podmlađivanje laserima i pomoću medicinskih injekcionih procedura je svojevrsna intervencija koje se znalački planira i sprovodi vrlo pažljivo s istreniranošću radi što boljeg rezultata uz minimum bola i nekomfora.

Kozmetički tretman je na drugoj strani stvar mesečne nege, pomoći da se rezultati kompleksinijih procedura održe na što prijatniji i komforniji, tradicionalni način.

neostrata-skicare

2. Laserske i injekcione procedure su mnogo lakše izvodljive i rezultati predvidljiviji na kozmetički negovanoj koži.

3. Rezultat koji se postiže laserkom intervencijom ili medicinskim pilingom se dalje razvija kroz upotrebu krema i seruma bez kojih bi proces bio samo započet.

Bilo koji rad na koži pobuđuje rad fibroblasta u koži i proizvodnju kolagena s njihove strane. Kozmetički tretman daje taj rezultat. Jedino se u trajanju i jačini te pobuđenosti razlikuje masaža lica od primene nekih tehnlogije poput radiofrekcence ili lasera. Zato se kozmetički tretmani rade učestanije. Nove tehnologije daju dramatičan rezultat kao što medicina daje odmah lek.

Iako je koža velika barijera i dozvoljava samo vodenim rastvorima i malim molekulima prodor u dublje slojeve, hemijska i fizička smesa supstanci ima svoj razlog zašto neke treba da prodru dublje, a neke da ostanu na površini kože i praktično poboljšavaju njenu barijernu funkciju. Najbolji primer za duboko prodiranje su serumi na bazi vitamina C i retinola, a za barijernu funkciju neizbežni SPF faktori koji štite kožu od sunčevih zraka.

Najvažnije! Kozmetički tretman je često jedini vid nege koji je dozvoljen u određenim stanjima.

Razne procedure koje uključuju upotrebu jačih stimulacija na nivou ćelije i tkiva i prave očekivane pozitivne stresove su kontraindikovane u sledećem:

• Trudnoća i dojenje. Izbegava se stres, bol, kao i bilo kakva intervencija za koju se ne zna kako bi uticala na ceo organizam, pa i na plod u trudnoći ili

na mleko tokom dojenja.

• Autoimuna obolenja

• Maligna obolenja u remisiji. Iako praktično znače izlečenost, oprez nalaže izbegavanje stimulativnih energija.

• Poremećaji koagulacije – ne rade se injektivne metode.

Za kozmetičke intervencije važno je njihovo redovno ponavljanje.

Neka stanja koja se lako prevazilaze upotrebom lasera, radiofrekvence ili ultrazvuka, mogu se kroz veću seriju slično uspešno rešiti.

Kozmetički tretman je lep. Uglavnom je to tretman uživanja. Ponekad žudimo za dobrom masažom, muzikom i prijatnim mirisima neke svetske kozmetike koji oplemenjuju naš doživljaj. Da, pristalice smo dobrog, skupog „mirisa čistog“, hemijski i alergološki bezbednog, neponovljivog na drugoj strani.

Današnja kozmetička sredstva – posebno ona koja smo mi izabrali slušajući iskusne dermatologe u svetu, doprinose nastavku laserskog i drugog procesa.

Izdvojili smo par najvažnijih tretmana za kozmetički anti-ageing uz tretman rešenja najčešćih problema mladih poput tretmana akni ili dehidriranosti kože.

1. Tretmani akni-na licu. Pore refiner.

Namenjeni su mlađoj populaciji, tinejdžerima, ali i za akne u tridestim kad je u pitanju:

• masna koža,

• proširene pore,

• sklonost aknama

Rade se u obaveznoj seriji od najmanje 4 u 4 nedelje, uz tretmane održavanja i obaveznu kozmetiku – naš izbor je Neostrata.

2. Anti-ageing tretmani

• Namenjeni su zreloj koži – za smanjenje bora

• Poboljšanje opšteg izgleda lica, glatkoću kože

• Pruža antioksidantnu zaštitu

• Možete ga raditi na mesečnom novou

kozmeticki-tretmani-proizvodi

3. Ultrahydrating tretman

Najpopularniji tretman za sve vremenske prilike, za dubinsku hidrataciju suve i dehidrirane kože ili normalne kože u određenim stresnim situacijama.

• Intenzivno hidrira kožu

• Jača otpornost kože

• Popunjava plitke i duboke bore

• Glača teksturu

• Vraća sjaj

• Pruža antioksidantnu zaštitu

• Možete ga raditi mesečno i kad god osetite potrebu za hidratacijom.

Izabrali smo za vas:

• Exuviance tretmane. Uživaćete u harmoniji mirisa, masažnih pokreta nešeg iskusnog terapeuta i lakoći postizanja obećanih efekata. Sve to u kratkom vremenskom razmaku, u pauzi za ručak.

• PRX Piling – Efikasni tretman pilinga srednje dubine koji se ne „ponaša agresivno“ u vašoj koži, ima malo perutanje, a sjaj i glatkoću lica poput težih pilinga. Wi Qo Kozmetika je propratna i svaka intervencija se lakše podnosi uz kremu ili emulziju, bustere…

• Neostrata proizvodi kućne nege su još jedan od naših prvih izbora . Verujemo dugoj tradiciji inovacija dermokozmeceutike i vrhunskim sastojcima.

• Za zaštitu od UV zraka imamo Heliocare 360, ultralake emulzije koje daju jedinstveno iskustvo lako podnošljivog SPF zaštitnog krema.

Zakažite tretman

Naš tim za brigu o klijentima savesno obavlja posao i brzo odgovara na zahteve tokom radnog vremena klinike. Ne želimo da odlažemo vaše probleme, tako da će zahtevi koji su primljeni van radnog vremena klinike biti rešeni što je pre moguće!