DUBAI, LONDON, BEOGRAD… PARIZ

hidrafacial-tretman

Hydrafacial tretmani

Hydrafacial tretman je brzi podmlađujući tretman lica s momentalnim rezultatom

( Serija tretmana daje dugotrajni efekat)

Preporučujemo Hydrafacial u svojoj osnovnoj varijanti kao:

  • idealni početak svih anti-ageing tretmana. Koža treba da se oslobodi mrtvih ćelija i “prodiše”,
  • bude spremna za druge zahtevnije tretmane koji prodiru u sve nivoe kože.
  • Stalnu mesečna nega umesto kozmetičkih tretmana ili u alteraciji sa njima.

U tečnostima kojima Hydrafacial blago kupa vašu kožu dok usisava mrtve ćelije su sve neophodne suptance.

U pitanju su proverene idealne konentracije pilinga koje će učiniti skidanje površnog sloja bez neprijatnog ljuštenja, a poslednja faza daje neophodne sastojke ishrane i koristi prednost otvorenih pora i kanala kroz koje prodiru. Sve je to idealno za one koji ne žele mezoterapiju niti išta invazivno.

Kuća se gradi od temelja, ne od krova. Hydrafacial može biti temelj vaše nege, ali i održavanje već ostvarene podmlađenosti.

Ne morate ništa još raditi ako ste mladi, imate 20 ili 30 godina. Od 40. godine ili malo ranije ćete i sami osetiti potrebu za nečim jačim, a mi ćemo oceniti da li će to biti moćna energija Twin Light laserskih tretmana ili revolucionarnog Morpheus 8 radiofrekventnog mikronidlinga, injekciona biorevitalizacija …fileri, neurotoksini …

Ako imate problem poput akni i bora, rešićemo ih laserskim tretmanima i možete se vratiti redovnoj nezi Hydrafacial tretmanima.

Kad završite laserske tretmane podmlađivanja, uvek ostaje Hydrafacial kao brzi tretman za održavanje postignutih rezultata.

hydrafacial-tretmani-koze

HydrAfacial – o čemu se radi

Ovde se radi o relativno novom tretmanu koji se sastoji od nekoliko faza u kratkom polučasovnom terminu. Počinje sa čišćenjem, eksfolijacijom i skidanjem mrtvih ćelija kože, a završava se primenom seruma sa antioksidantima, peptidima i hijaluronskom kiselinom. Ovo postiže razmenom usisavajućih nastavaka koji to ostvaruju uz pomoć tečnosti pilinga i turbo nastavka koji utrljava korisne sastojke u kožu koristeći prednost otvorenih pora očišćenog lica.

Idealan je kad je u pitanju

  • Tretman u pauzi za ručak
  • Brzi tretman koji treba da vam vrati odmorni izgled pred važan dogadjaj
  • Prijatni treman koji možete uraditi u seriji radi dužeg rezultata, kad ne možete raditi laser ili Morpheus 8
  • Pripremni tretman pred laserski ili Morfeus tretman i sve ostale anti-ageing procedure
  • Tretman umesto kozmetičkog tretmana. Faze su slične, a aparat radi svoje.
  • Tretman – sastavni deo Pelleve Hydrafacial podmlađivanja gde je i moćna radiofrekvenca prvi deo koji daje trajni rezultat liftinga kroz seriju.

Zakažite tretman

Naš tim za brigu o klijentima savesno obavlja posao i brzo odgovara na zahteve tokom radnog vremena klinike. Ne želimo da odlažemo vaše probleme, tako da će zahtevi koji su primljeni van radnog vremena klinike biti rešeni što je pre moguće!