DUBAI, LONDON, BEOGRAD… PARIZ

Hijaluronski fileri

Prepustite se iskustvu i znanju svog Skinfluencer doktora i dozvolite da vam predloži hijaluronski filer gde treba.

Nove generacije koje stasavaju za anti-ageing imaju sreću da je nauka i primena filera i neurotoksina toliko napredovala u informacijama, znanju i tehnologijama proizvodnje, da bez dileme možemo izabrati određenu vrstu hijalurnoskog filera koji smatramo da je dobar baš za vašu kožu i problem. Ispuniti želju za lepšim, novim izgledom, sa ukusom i umereno. Hijalurno se može ubrizgati po celom licu. Od slepoočnica do brade.

Hijaluron u borama čela iznad nosa

Neurotoksin je prvo rešenje kad je čelo u pitanju, ali kad se kasno dođe, kod jakih i dubokih bora, mora se dodati i filer jer je udubljenje bore ostalo. Pazite da vam se ne prodube vaše bore iznad nosa. Zovu ih mrštilice, ali one dolaze i od koncentracije, pameti, straha. Vide se kao 1 ili 11, tj kao jedna ili dve linije. Pogledajte roditelja na kog ličite, znaćete koja bora vas čeka.

Hijaluron u jagodicama se injektira za:

  • lepše i definisanije jagodice,
  • S liniju profila jagodica,
  • opšti izgled vitkijeg lica – Bićete zadovoljni novim neznatno izmenjenjim izgledom lica – kad imate 20, 30, 40 godina
  • podizanjem – blagim liftingom kože obraza i umanjenjem nazolabijalnih bora kad imate 40, 50 ili 60 godina. Naravno, treba dodati i filer u te bore da bi se lice podmladilo u pravoj meri. Dalje doterivanje lica znači i poboljšanje kože obraza.

S linija jagodica je san svake devojke. Recimo da je lepo po tome ličiti na Angelinu Jolie, a ako vam fizionomija dozvoljava, možete biti egzotičniji poput Diznijevog lika Princeze Pocahontas.

Bore od nosa ka uglovima usana i dalje

Prva primena hijaluronskog filera je počela upravo na ispunjavanju ovih bora. One se nekad vrlo rano pojavljuju i to je jednostavno struktura lica. Tad moramo biti oprezni da injekcija hijaluronskog filera ne učini lice bucmastijim i izmenjenim, posebno pri smejanju. Generalno, kad dođe mlada osoba u svojim tridesetim sa problemima prvih bora, vrlo je opravdano ispuniti samo te bore ukoliko nema želje i potrebe da se rade jagodice i neke druge strukture lica.

botoks-tretmani-skinfluencer
hijaluronski-fileri-usne-tretman

Koliko je promena vidljiva posle ubrizgavanja hijalurona?

Promena jeste vidljiva. Ako imate 35, 45, 55 godina ispunjenje ovih bora daje dramatičan efekat podmlađenosti. Još samo neurotoksin u čelu i filer u usnama daju sličan vidljivo podmlađen izgled.

Šta treba da znate kad se odlučite za filer kod  Skinfluencera?

Izabraćemo filer po indikaciji, potrebi vaše kože i fizionomije. Uradićemo to oprezno i umereno. Možemo ga uvek dodavati kasnije, kad se naviknete na novo lice, kad su u pitanju konture lica, jagodice ili usne.

Koliko traje primena hijaluronskog filera?

To je procedura koja kratko traje, kad se napravi dobar plan koji kroz razgovor može trajati duže od same primene. Daje se anestezija blok, kao kod zubara. Ako je jedna injekcija, jednostavne bore, samo 15 – 20 minuta, ali ako se radi više, filer po slojevima na starijem licu, konturisanje lica sa različitim filerima u raznim nivoima, trajaće duže. Princip našeg doktora je da ne ispunjava lice odjednom sa većim brojem špriceva filera.

Trajanje rezultata hijaluronskog filera zavisi do mesta gde je stavljen, a na to ima uticaj koncentracija i konzistencija hijalurnoskog filera. Različita je za razne delove lica. U jagodicama traje i 18 meseci, drugim borama do godinu dana, u usnama isto, a u mlađim usnama i kraće, oko 9 meseci, ali sve je idnividualno. Sve  zavisi od dubine bore, pokretljivosti, godina. Fileri se razlikuju po veličini i čvrstini, stepenu koliko duboko mogu da se plasiraju u kožu. Što dublje, to duže traje. U tanjoj koži traje kraće. U debljoj koži duže.

Kombinovanje sa drugim intervencijama je moguće. Obično neurotoksin primenjujemo istovremeno, ide u gornji deo lica. Može se raditi i biorevitalizacija peptidima. Laserske procedure i radiofrekcenca se mogu uraditi nedelju dana ranije.

Neželjeni efekti su retki. Modrice – ne mogu se isključiti, jednostavno uvek se poneka desi, te je smatramo normalnom pojavom koja se mora pretrpeti, mada, nama dobro ide izbegavanje istih.

Kontraindikacije, tj neće se raditi filer ako je kod vas u pitanju:

  • Trudnoća i dojenje
  • Autoimune bolesti i kortikosteroidna terapija (zavisi od naše procene – relativna je)
  • Poremećaji koagulacije
  • Trenutna infekcija kože
  • Herpes
  • Virusna infekcija

Opšta uputstva – Nemojte piti zeleni čaj, lekove na bazi aspirina, analgetike najmanje 48 časova pre intervencije. Ne radite teške vežbe dan pre i dan posle intervencije. Ne pijte biljne suplementa i čajeve, vitamin E. Ako koristite lekove protiv zgrušavanja krvi, nemojte ih uzeti tog dana, uzmite ih par sati posle intervencije.

hijaluronski-fileri-pre-i-posle

hijaluronski fileri cena 

Cene filera zavise od više faktora, ali uglavnom od 150  ili  280 E po injekciji. Cene po intervenciji nisu vezane za kubike. U pitanju su Neauvia, Teosyal, Restilan fileri.

Zakažite tretman

Naš tim za brigu o klijentima savesno obavlja posao i brzo odgovara na zahteve tokom radnog vremena klinike. Ne želimo da odlažemo vaše probleme, tako da će zahtevi koji su primljeni van radnog vremena klinike biti rešeni što je pre moguće!