DUBAI, LONDON, BEOGRAD… PARIZ

laserski-piling

Laserski piling! Celebrity peeling! Jedino u Skinfluenceru!

Laserski piling visoke tehnologije radi za vas i vaših 25-60 godina.

Prepoznali smo moć Er:Yag komponente Fotona lasera kad je u pitanju obnavljanje kože i regeneracija. Sve svetske zvezde koriste laserski piling i tako samouvereno izlaze na crveni tepih. Zato izgledaju tako lepo i mlado, sijaju. Zasjajte i vi.

Laserski piling je obavezni deo vrlo poznatih i cenjenih TWIN LIGHT i 4D I 5D tretmana koje izvodimo na zreloj koži. Još je sastavni deo parcijalnih tretmana oko očiju, podebljavanja usana i deo problema rešenja hrkanja.

Zašto je laserski piling važan?

Današnji žena i muškarac žele da izgledaju mlađe i negovano u savremenom smislu. To znači uz pomoć moderne anti-ageing medicine i tehnologije. Istovremeno sve treba da bude diskretno.

Ne mogu sebi dozvoliti tretmane sa dugim periodom oporavka i izolacije kad su indisponirani čudnijim izgledom kože. Laserski piling je tu da za kratko vreme oporavka učini da se koža posle tretmana preobrati u mlađe i lepše stanje. Zato ćemo kroz FAQ odmah dati važne odgovore o laserskom pilingu.

FAQ

Obnavljanje kože laserom? Kako je sve to počelo?

Još od 1970. godine. Ali je bilo bolno uz dugotrajno crvenilo. Koža se bukvalno može zguliti. To se zove ablacija. Datira još od sedamdesetih godina prošlog veka. Tad se pojavio CO2 laser koji upija vodu iz kože i te, praktično spaljene ćelije otpadaju, a nova koža je lepša i mlađa. To je moguće jer ćelije kože sadrže 70% vode.

Laserski piling ide korak dalje. On 15 puta više upija vodu od vrlo poznatog CO2 lasera. Može biti 15 puta efikasniji, sa manje dodatnih problema, a ni guljenje ne treba da bude dramatično. Neablativni način obnavlja kožu energijom koja regeneriše ćelije, ali može da radi i ablaciju, na jedan diskretan i postepen način.

erbiumski- piling-lica

Šta sve rešava laserski piling?

 • bore-velike ublažava
 • neujednačen ten
 • nepravilnosti na koži
 • braon tačke
 • fleke na koži
 • ožiljke od akni
 • uvećane pore
 • sitne borice
 • rozacea
 • akne
 • zatezanje kože lica i vrata

Koji je period oporavka od laserSkog pilinga?

Od laserskog pilinga, koža se menja bez guljenja, (neablativni način) ili je to vrlo diskretno i vaš period oporavka je mnogo manji. Do nedelju dana. Zavisi od vaše kože i od dubine u kojoj smo primenili laserski zrak. Zavisi od toga koji problem imate. Napominjemo da nije u pitanju samo podmlađivanje nego i stvarno menjanje izgleda kože i rešenje problema.

U svim našim upitnicima koje smo poslali posle ovog pilinga vidimo da je dijapazon trajanja crvenila kože od 1,5 do 7 dana. Samo 2 dana savetujemo da ostavite koži da bude bez šminke, a već treći dan možete uz obaveznu SPF 50 kremu imati redovan društveni život. Naravno, biće perutanja, ali ono je minijaturno tačkasto i lako ga je pokriti šminkom, a sa skidanjem šminke i podstaći blagim trljanjem. Savetujemo vam uz SPF kremu da uzmete i „kremu za problem“ propratnu kozmetiku koja će potencirati efekat lasera i održavati ga.

Koji laserski tretman izabrati: Laserski piling ili CO2 laserski tretman.

Savremeni anti-ageing je napredovao tehnološki toliko daleko da laserski piling (zvanično Er:Yag) skoriji, mnogo savremeniji uz savršen način da obnovi kožu, bezbolno, bez dugog oporavka. Zato je to prvi izbor nege savremene žene i muškarca od 25 do 60, 70 godina. Kod mlađih će to biti rešenje problema akni, pora… ali već od 35, preporučujemo ga kao povremeni laki laserski tretman.

Ovaj tretman je sastavni deo dužih i kompleksnijih Anti-ageing tretmana sa 3 ili 4 faze laserskog rada na dve laserske talasne dužine. Zajedno sa ND:Yag laserom koji moćno menja unutrašnjost kože i kolagenog tkiva. Laserski piling je sastavni deo posebnih tretmana kao što su EYES HAVE IT- gde se isto rade očni kapci i podočnjaci. NIGHT-LASE je tretman resice ždrela i krajničnih lukova kojim se rešava problem hrkanja. LIP-LASE je tretman uvećanja usana bez filera i u njemu učestvuje i ova laserska energija.

Šta je CO2 laser?

I dalje se rade ovi tretmani, koža drastičnije menja i ljušti uz ovaj laser, ali je pitanje kome tačno treba ovaj tretman. Od 1970. godine prvi izbor prave obnove kože je tretman ablacije kože CO2 -ugljendioksidnim laserom. Taj korisni efekat se zasniva na koagulaciji kože, kontrolisanoj laserskoj opekotini koja posle dužeg oporavka daje novu, lepšu kožu.

Moć ovog lasera se zasniva nas tome što on absorbuje vodu, a 70% ćelija kože jeste voda. Tako deluje na dublje slojeve kože, toplota koju proizvodi absorbuje vodu i stara koža se uništava. Sloj ispod je pobuđen da napravi novu kožu. Osnova tog procesa su nekroza (uništenje starih ćelija) i koagulacija u dubini kože što znači zatezanje kolagena i stimulacija pravljenja novog.

erbiumski- piling-vrat

Zato je efekat dobar, mada se čeka kroz jednu dugotrajnu fazu od 2 nedelje oljuštenog izgleda, zastrašujućeg crvenila posle. Treba se dugo posle čuvati i štititi novu kožu. Nekad je dodatni efekat uvećani sjaj (vidi se na starim holivudskim zvezdama ). Dosta se koristi kao mini tretman za sitne bore ispod očiju (opet se vidi upadljivi sjaj kože).

Koliko često se izvodi laserski piling?

Laserski piling se može izvoditi u seriji od 3 tretmana na mesečnom nivou kad je u pitanju rejuvenacija. Svaki problem ima svoj broj izvođenja, ali je važno da se i posle jednog tretmana vidi rezultat. Kao Celebrity Peel, izvodite ga onda kad želite da izgledate lepo, na 10 dana pred neki važan događaj.

laserski piling i koža vrata.

Posebno izdvajamo rešenje kože vrata u zrelim godinama. Ona se zasigurno zateže u svim delovima, jer je to jedna od retkih bezazlenih energija koja prelazi u mikronskom sloju preko kože vrata i ne moramo da mislimo na uticaj na štitnu žlezdu.

erbiumski- piling-koze-lica

Zakažite tretman

Naš tim za brigu o klijentima savesno obavlja posao i brzo odgovara na zahteve tokom radnog vremena klinike. Ne želimo da odlažemo vaše probleme, tako da će zahtevi koji su primljeni van radnog vremena klinike biti rešeni što je pre moguće!