DUBAI, LONDON, BEOGRAD… PARIZ

epilacija-laserom-tretmani

laserska epilacija

Saznajte koja 3 najvažnija Skinfluencer pravila ispunjava, kad je u pitanju  epilacija laserom.

/epilacija znači: telo i lice bez dlaka/

Epilacija dlaka laserom je trajno, konačno oslobođenje od problema dlakavosti kod žena i muškaraca. Mi u Skinfluenceru idemo korak dalje, da je naše rešenje efikasno, najmanje bolno, dugotrajno.

Koliko je ljudi do sad ostalo razočarano nemogućnošću lasera da tretira dlačice svetlije od crnih?! Skinfluencer pruža šansu svima da budu uspešno epilirani. Sve boje dlaka, svi podtipovi boje kože.

Laserska epilacija je najvažnija kupovina lepog, glatkog izgleda kože.

Za naš pristup uklanjanja dlaka važni su:

 • Bezbednost
 • Bezbolnost
 • Brzina

To je naš Skinfluencer 3B potpisani tretman

Takvu epilaciju visokog kvaliteta i bez kompromisa, ponudićemo vam u luksuznim odajama dedinjske vile adaptirane po Skinfluencer standardima.

Razlog da izaberete baš nas je koriščenje najsavremenijhi lasera koji imaju puno prednosti, počevši od neophodnih talasnih dužina.

Važno je da pored vrlo crnih možemo tretirati i svetlije dlačice. Imamo i treću neophodnu talasnu dužinu za najteže slučajeve, tamne dlake na tamnijoj koži.

Tamne dlačice i dlake izazivaju više pažnje i pre želite njih da otklonite. Treba to uraditi što udobnije, tačnije s manje bola, jer efikasne intervencije laserom ipak bole.

Pratimo trend da raznim dodacima smanjimo taj bol, a uz jednaku efikasnost.

epilacija-dlaka-laserom-tretman
inmode-epilacija-dlaka

Kome je tačno namenjena epilacija dlaka laserom.

Ženski svet, sem kose i obrva, sve ostale dlake  smatra nepoželjnim. Od lica do nogu.

Muški svet, kad priroda pretera sa atributima muževnosti u vidu telesne maljavosti, razmatra epilaciju, makar po zonama. Rade se:

 • vrat
 • ledja
 • stomak
 • nadlaktice
 • na prstima
 • lice-kad brada pretera do jagodica

Naša  Skinfluencer epilacija za mlade „19-25“

Sve devojke koje u toku i još više posle puberteta postanu svesne svoje dlakavosti, počinju sa nekim procesom skidanja svih nepoželjnih dlaka. Kao kruna svega i trajno rešenje dolazi epilacija dlaka laserom, što kvalitetnijim. Vredi videti i naše posebne pakete za prve epilacije mladih nazvan simbolično „19-25.“

Unapređena laserska tehnologija danas nudi sav komfor u ispunjenju želja trajnog uklanjanja dlaka i zato smo pažljivo izabrali Diolase, u svetu cenjenog izraelskog brenda Inmode koji cenimo i zbog izvrsnog Morfeus 8 frakcionog mikronidlinga (link) i Lumeca tretmana.

U različitim su stadijumima rasta i zato tretmanima moramo napraviti tajming da ih sve „uhvatimo u fazi rasta“

 • Anagena traje 3-5 godina kad je u pitanju kosa, a na dlakama ruku, nogu i obrva samo 30-45 dana. 84 % dlaka je u ovoj fazi
 • Katagena faza je kraj perioda razvoja i folikuli se pripremaju za mirovanje, traje 1-3 nedelje. 2% dlaka je u ovoj fazi
 • Telogena faza je faza mirovanja na kraju koje se dlaka potpuno odvaja od svog korena i otpada, traje 3-4 meseca. Dlake otpadaju i nove počinju da rastu. 14% dlaka je u ovoj fazi.

Zašto sad ovo pričamo? Jednostavno zato da u par rečenica shvatite zašto epilacija traje mesecima, te ne možete odjednom da se rešite svih dlačica. Zato je važan paket epilacija kad su veće regije u pitanju, a koje nudi Skinfluencer.

Preporučujući epilaciju, napravili smo i spisak najčešćih problema u kojima se možete pronaći.

 • Dlake kao ozbiljni problem dlakavosti nasleđen od muževnog tate. Sve smeta, od lica, zulufa, do dlakavih ruku i nogu
 • Dlakave noge i ruke su glavni problem  s kojom počinje potreba za epilacijom
 • Dlakav pazuh
laserska-epilacija-tretmani

Dlake ispod pazuha su normalna stvar koja svima smeta. Ne mogu bit slobodne čak ni najnežnije devojke, prirodne plavuše i brinete. Muškarci ih jednako mrze. Možda smo u evoluciji imali neku korist od dlakavih pazuha, ali danas, samo smetaju. Posle epilacije, dobro je razmisliti i o neurotoksinu za pazuh. On se primenjuje kod preteranog znojenja pazuha ili kod neprijatnog mirisa kojima su neki skloni bez obzira na higijenu.

Šta uraditi pre dolaska na epilaciju?

Važno je:

 • da dlake nisu depilirane nego izbrijane najduže 24 sata pre dolaska na epilaciju.
 • da na koži nema zapaljivih procesa.
 • da se niste sunčali ni bili u solarijumu 3 nedelje pre toga

Posle epilacije, negujte kožu Pantenol kremom i izbegavajte sunčanje 2 nedelje.

Zakažite tretman

Naš tim za brigu o klijentima savesno obavlja posao i brzo odgovara na zahteve tokom radnog vremena klinike. Ne želimo da odlažemo vaše probleme, tako da će zahtevi koji su primljeni van radnog vremena klinike biti rešeni što je pre moguće!