DUBAI, LONDON, BEOGRAD… PARIZ

zatezanje-tela

EM ZATEZANJE I OBLIKOVANJE mišića

EM SKULPTURA – VAJANJE STRUKA I BUTINA KROZ 30 MINUTA HIFEM TRETMANA.

Rad na mišićima i obimu a bez vežbanja i muke je moguć u Skinfluenceru.
EM oblikovanje ili skulptura provocira 25.000 mišićnih kontrakcija i sve to bez napora s vaše strane. U pitanju je HIFEM tehnologija, koja se danas smatra najpopularnijom metodom smanjenja viška kilograma i zategnutosti mišića. Stara energija ali nova primena, da jake magnetne pulsacije fokusirane samo na mišić, dovode do mišićnih kontrakcija i menjaju mišićne ćelije poput jako dobrog treninga u teretani, a u stvari i još mnogo više od toga.

Mišići odgovaraju na magnetne puslacije kontrakcijama, volumen vretenastih mišićnih vlakana ( ima ih na hiljade koji čine jedan mišić ) postaje veći. Dodatno trošenje i smanjenje visceralnih masti. To drugo svojstvo je posebno važno jer pored estetskog dobijamo i zdravstveni efekat. Visceralne masti su masti u unutrašnjosti trbuha koje oblažu organe kod viška kilograma, ali mogu ih imati i vitki ljudi, posebno oni koji su građeni po tzv. Jabuka tipu.

One se lako mobilišu i utiču na procese ateroskleroze i zato je najbolje držati ih pod kontrolom. Sesija skulpture traje samo 30 minuta, može da se radi i na debljim ljudima (BMI 35) i utiče na smanjenje centimetara i kilograma. Efekti se vide vrlo brzo i dovoljno je 4-6 sesija, a efekti traju i dalje.

tretman-misicnog-zatezanja

Tretman je neinvazivan i ne boli, dovoljno je uraditi 4 tretmana u 2 nedelje i biće vrlo efikasno skidanje obima uz pravu definiciju mišića. Svi koji su probali do sada su zadovoljni rezultatima. Za veće obime potrebni su dodatni tremani. Elektromagnetni talasi vraća rad masne ćelije u normalno stanje pre gojenja, posle ovog tretmana je lakše održati željenu težinu i obime. Još je bolje dejstvo ako višak centimetara nije prevelik. Posebno je dobar za stomak posle trudnoće.

Muškarcima je posebno koristan ako žele da se vrate u stanje dobrih definisanih mišića posle pauze u vežbanju.

ZATEZANjE GLUTEUSA, BUTINA,RUKU

Kada su u pitanju gluteusi – mišići zadnjice- poseban program koji izaberemo će raditi samo oblikovanje i zatezanje. Isto je moguće i za mišće butina iznad kolena i ruku.

GRACILIS -ZATEZANJE UNUTRAŠNJE STRANE BUTINA

Gracilis je poznat u anatomiji i umetnosti kao mišić lepote ženske noge. Otud je već latinsko ime u anatomiji-Gracilis-vitak, tanak. Mi želimo da je zategnut, jer će, oslobođen i najmanjeg sala, činiti butine lepim. I kod muškaraca je isto. Treba da je zategnut, vidljiv. U butinama, da bi bile lepe, svi mišići su važni od, velikog butnog do najtanjeg, kao gracilis. Zašto ovo naglašavamo? Ako niste ljubitelj znojenja u fitnes sali, EM Matrix skulptura je i siguran put do vitkosti i zategnutosti. Idealan tretman za vas. Veliki broj mišićnih zatezanja, znači veliki broj kontrakcija, znači definisan mišić i vitka noga.

Zakažite tretman

Naš tim za brigu o klijentima savesno obavlja posao i brzo odgovara na zahteve tokom radnog vremena klinike. Ne želimo da odlažemo vaše probleme, tako da će zahtevi koji su primljeni van radnog vremena klinike biti rešeni što je pre moguće!