DUBAI, LONDON, BEOGRAD… PARIZ

anticelulit-tretmani-butine

antiCelulit TRETMANI- 5 najefikasnijih rešenja za uklanjanje celulita

Počećemo od najnovijeg.

1. Morpheus 8 najnoviji  i najefikasniji anticelulitni tretman radiotalasima kroz 24 iglice

Ovaj tretman ozbiljno radi i na celulitu 3. Stepena-fibroznom, za koji je do sada samo injekciona lipoliza bila rešenje.

Morfeus ( Body) omogućuje da iglice prodiru do 8 mm, do masnog tkiva  i koristimo ga za remodeliranje masnog tkiva, protiv celulita. Morpheus 8 je rešenje kod vitkih osoba posle 40. godine, koje nisu imale celulit. Kada se pojave promene koje liče na celulit ali je u pitanju opuštena kožu i sitna naboranost usled gubitka kolagena i elastina.

Šta je uopšte celulit? Najkraća verzija

Ako ste telesni tip endomorfa, ili ektoendomorfa, tipično za žene, imate porodičnih predispozicija za celulit, velika je šansa da već posle puberteta, pod uticajem estrogena dobijete sklonost ka celulitu. Vrlo je teško držati ga pod kontrolom ishranom i vežbanjem.

U današnje doba ga pre svega smatramo neestetskom pojavom, ali kad se više udubimo, vidimo da je još 1920. stanje upadljivog celulita opisano kao patološka pojava. Niko celulitom nije životno ugrožen, ali u kasnijim stadijumima može otežati život kad se udruži s gojaznošću.

Od samog početka svesnosti da celulit nije samo estetski problem, smatralo se se da je to reakcija na traumatske, lokalne infektivne ili žlezdane stimuluse. I danas to tako možemo tumačiti.

anticelulit-tretmani-noge-zadnja-loza

Može biti u vezi sa hroničnom venskom slabošću i povećanom propusnošću kapilara koja daje otoke. Zato imaju zajedničke znake i simptome uključujući “raspucale kapilare” (stručno-teleangiektazije), mikrokrvarenja, osećaj težine u nogama, grčeve i bol pri dodiru, a  smanjena je i temperatura na površini kože zahvaćenoj celulitom.

Pri prvim pregledima ili prelazom aparatom radi rešenja, jasno je vidljiv beli trag fibroznog tkiva ispod kojeg se ne javlja odmah crvenilo tipično za zdravo, dobro prokrvljeno tkivo.

Najvažnije je za tretman fibroznog celulita ukloniti te bele tragove u koži. Serija tretmana može popraviti nastale promene iz nedelje u nedellju.

2. Mezoterapija je svojevremeno izazvala pravi bum.

Aktivne supstance popravljaju sve ono što je zahvaćeno promenama koje vode ka celulitu i vode ka poboljšanju:

  • Potenciranje cirkulacije, stanje krvnih sudova – važna je i suplementacija
  • Potenciranje metabolizma u masnoj ćeliji. Kad mora da se razloži mast u njoj delovanjem enzima i aminokiselina
  • Dreniranje okolnog tkiva koje je već dugo pod pritiskom
  • Razlaganje ožiljnog kolagena fibroznog celulita
  • Podsticaj na novu kolagenezu

Gotovi preparati su samo dodali sve u jednu bočicu lli ampulu. Serija mezoterapija 6-10 daje vidljiva poboljšanja i estetska i medicinska jer se osećaj težine u nogama smanjuje.

tretman-protiv-celulita

3. Lipoliza ne poštuje mezoterapijski princip ”malo, razređeno i u pravo mesto”. Više je “puno, koncentrisano i u pravo mesto”, gde su supstance u većoj koncentraciji na mestu zbog potreba lokalnih tkiva.

4. Body fx je aparat kojim radiofrekvencom topimo masne depoe u ćelijama po želji. Temperatura je tu važna, a možemo da je pratimo, da bude uvek u najdelotvornijoj vrednosti. Uspešno otklanja masne naslage i zaglađuje kožu sa celulitom zbog popravljanja kolagena.

5. EM Skulptura HIFEM – Poznata tehnologija upotrebe magneta ovde je našla svoje mesto u nagrađivanom elektromagnetnom oblikovanju. Kontrakcije mišića, delovanje magneta, promena metabolizma ćelije, sagorevanje masti, sve to vodi ka smanjenju celulita, a posebno je korisno kod edematoznih celulita. Noge jednostavno izgledaju vitke, a i brojke govore o velikom procentu smanjenja obima i masnoća za samo 4 tretmana. Idealno da dodjete 2-3 nedelje pred more.

Zakažite tretman

Naš tim za brigu o klijentima savesno obavlja posao i brzo odgovara na zahteve tokom radnog vremena klinike. Ne želimo da odlažemo vaše probleme, tako da će zahtevi koji su primljeni van radnog vremena klinike biti rešeni što je pre moguće!