DUBAI, LONDON, BEOGRAD… PARIZ

body-fx-skidanje-naslaga

Šta je Body FX?

Body FX je neinvanzivni tretman, koji koristeći najnoviju radifrekventnu energiju stvara toplotu i uništava ćelije masnog tkiva. Efikasno uklanja i najtvrdokornije lokalizovane masne naslage sa stomaka, butina i nadlaktica.

Kako deluje Body FX?

Radiofrekvencija sa vakumom uvlači kožu i potkožno masno tkivo i precizno ih zagreva, sto dovodi do raspadanja zida masnih ćelija, kao i do dodatnog efekta stvaranja kolagena i zatezanja kože tretirane regije. Uništene masne ćelije se potom prirodnim putem izbace iz tela. Tretman traje do 30 minuta, a aktivno merenje temperature tokom tretmana čini ovaj tretman maksimalno komfornim i pacijenti osećaju samo blago zagrevanje.

Koliko tretmana je potrebno?

Potrebno je 6-8 tretmana, koji se rade jednom nedeljno. Efikasnost Body FX-a pacijenti primete već posle prvog tretmana a vidljivo smanjenje obima i celulita je prisutno posle samo 4 tretmana. Kliničke studije pokazuju 30% manje adipocita (masnih ćelija) na 2,5 cm dubine i sintezu novog kolagena povećanog za 13,7%.

Kome se preporučuje Body FX?

Ovaj tretman se preporučuje svim klijentima koji imaju problem sa lokalizovanim masnim naslagama otpornim i na uporno vežbanje.

Body FX nehiruska liposukcija daje brze i vidljive rezultate a jos jedan benefit je da period oporavka ne postoji, tako da se svojim aktivnostima možete vratiti odmah posle tretmana.

body-fx-tretman
pre-posle-body-fx

Prednost Body FX tretmana je što može pomoći u smanjenju celulita i masnih naslaga na teško dostupnim područjima, poput zadnjice i butina. Ovo je često područje koje ne reaguje na dijetu i vežbanje, tako da je Body FX tretman odlična opcija za one koji žele da poboljšaju izgled svojih bokova i glutealne regije.

Ukratko, Body FX tretman je revolucionarna tehnologija koja pomaže u oblikovanju tela i smanjenju neželjenih masnih naslaga.

Zakažite tretman

Naš tim za brigu o klijentima savesno obavlja posao i brzo odgovara na zahteve tokom radnog vremena klinike. Ne želimo da odlažemo vaše probleme, tako da će zahtevi koji su primljeni van radnog vremena klinike biti rešeni što je pre moguće!