DUBAI, LONDON, BEOGRAD… PARIZ

usne povecanje i podmlađivanje

Biorevitalizacija lica peptidima

Biorevitalizacija kože peptidima je relativno nova metoda ili novo ime za naprednu mezoterapiju, nastala kad su proizvodjači preparata za mezoterapiju počeli da ih prave po već poznatim formulama. Unose svoje patentirane supstance koje se idealno uklapaju u dermis većine ljudi. Te supstance su peptidi. To su  sastavne komponente proteina koji se sastoje od amino kiselina. Služe kao gradivni materijal za nama dobro poznati kolagen. Uz peptide ili samo aminokiseline, obično ide i komplet nužnih vitamina i minerala koji su svi u funkciji boljeg metabolizma kože, a hijalurnoska kiselina je medijum koji privlači vodu i tako obezbeđuje povoljno korišćenje tih supstanci.

Biorevitalizacija kože peptidima može vam trebati već kad napunite 30, ako imate suvu i zahtevnu kožu koju od ranih dana morate da negujete. Uglavnom je to procedura koja se preporučuje od 35. godine u seriji tretmana od 3 na mesečnom nivou, sa tretmanima održavanja. To, bez preterivanja,  garantuje vašoj koži dugotrajnu mladost sa smanjenom potrebom za injekcionim neutralizatorom bora, hijaluronskim filerima.

Kad dođete kod nas, posle analize kože i pregleda, stavićemo vam anesteziju kremom na mestu koje ćemo raditi. To će potrajati neko vreme, oko pola sata, dok anestezija proradi. Sledeći korak je ubrizgavanje, koje isto traje do pola sata. Izvodi se kroz poznate tehnike mezoterapije. Uglavnom je to direktno u biološke tačke, tj tačke koje se po akupunkturi poznate kao važne za starenje organizma. Stimulacija tačaka, akupunturna, ali unapredjena dodatkom bitnih supstanci je siguran put ka podmlađenosti.

analiza-koze
usne-povecanje

Od poznate mezoterapije se razlikuje po tome što za ove preparate postoji poseban način primene, bez puno bockanja. U tom smislu je lagodnija za ponavljanje, a to je i preporuka.

Ipak, neke tehnike mezoterapije kao napaž (mi uvek radimo klasičnom mezoterapijom rukom ili pištoljem) su blagodetne za površne slojeve kože koji odreaguju na veliki broj uboda. Najvažnije je da postignemo da nema velikog bola i da lice izgleda lepo već kad izlazite iz ordinacije.

Preporučujemo:

  • bez šminkanja 24 sata posle. Obavezna krema sa SPF faktorom 30.
  • bez vežbanja i napornog rada 24 sata.
  • Nemojte piti zeleni niti drugi čaj, lekove na bazi aspirina, veće doze E vitamina, biti u stanju posle alkohola.
  • Biorevitalizaciju radite 7 dana po prestanku sunčanja.

Kontraindikacije za biorevitalizaciju su

  • Prehlada, virusna infekcija u toku
  • Trudnoća, dojenje
  • Poremećaj koagulacije
  • Autoimune bolesti, maligne bolesti

Upotrebljavamo ispitane preparate-peptide kao i nove koji se tek pojavljuju.

Zakažite tretman

Naš tim za brigu o klijentima savesno obavlja posao i brzo odgovara na zahteve tokom radnog vremena klinike. Ne želimo da odlažemo vaše probleme, tako da će zahtevi koji su primljeni van radnog vremena klinike biti rešeni što je pre moguće!