DUBAI, LONDON, BEOGRAD… PARIZ

analiza-koze-skinfluencer

Kompjuterska ANALIZA KOŽE

Analiza kože u Skinfluenceru je prvi i najvažniji moment rešavanja problema mlade kože ili kože koja zahteva anti-ageing mere. Daje nam pravu sliku šta se sa kožom dešava, gde je tačno vaša koža u odnosu na godine. (Poželjan je minus) kad je procena starosti u pitanju.

To lična karta kože i potrebno je i lepo imati je. Svako doba života je pravi momenat da uradite analizu. Princip je da se lice u mračnoj komori izlaže različitim svetlosnim zracima – filterima koji onda “pročitaju” sve promene. Uvek ćete se zapanjiti (barem mi jesmo) kad vidite šta se krije i šta otkrivamo ovom jednostavnom kompjuterskom analizom specijalnih fotografija.

Analiza kože – kakva vam je koža i koji preparati su potrebni za negu. Skinfluencer ima načina da to kompjuterizovano proceni.

– Analizu kože je dobro uraditi –

• Kad imate 20 ili manje ili više godina
Od lepe dečje kože do odrasle, put je najčešće trnovit tj “aknovit”.
Za to postoje serije lakih tretmana, ali i mezoterapija za probleme i treba ih na vreme primeniti. Kao i kreme koje treba da koristite kod kuće.
• Kad imate 25 ili 35 godina
Koža je tad svoja, najlepša, a cilj nam je da takva ostane što duže. Možda imate problem sa kasnim aknama. Za to postoje tretmani koje radimo.
• Kad imate 40 – 50 godina
Red je da vidimo kako koža stari, da li ste nešto pogrešno radili i kompjuter pokazuje da je starija nego što kalendarski jeste. Toj koži, kojoj smo utvrdili kako stari, možemo da pomognemo da se vrati 5-10 godina unazad. To je moguće naročito kad ste ranije, oko 40. rođendana započeli. Treba da i svojoj kasnije rođenoj deci izgledate kao mlada mama.
• Kad imate 50 – 60 godina i više
Nikad nije kasno da se počne, ublaže, odstrane neke promene od starenja koje vam smetaju. Blagost lica bez fleka i dubljih bora, daje veliko zadovoljstvo kada se pogledate u ogledalo.

analiza-koze-fokuskin

Skinfluencer polaže puno na analizu kože. Dođite u naš salon za konsultacije koji je namenjen za analiziranje kože i vaš sastanak sa doktorom ili terapeutom. Tu ćete se dogovoriti o tretmanu i preparatima koje ćete upotrebljavati za stalnu negu i za održanje rezultata postignutim tretmanima.

Zakažite tretman

Naš tim za brigu o klijentima savesno obavlja posao i brzo odgovara na zahteve tokom radnog vremena klinike. Ne želimo da odlažemo vaše probleme, tako da će zahtevi koji su primljeni van radnog vremena klinike biti rešeni što je pre moguće!